Kiiltovaunu Ky
Etusivu Yritys Uutiset Toimitusehdot Käyttöehdot Tietosuoja
Tuoteryhmät
Valmistajat
Uutta
Fox Viper Van Anthracite 6,5x15" 5x130 et50 Kantavuus 950kg
Fox Viper Van Anthracite 6,5x15" 5x130 et50 Kantavuus 950kg
508.00EUR
Aqua Wax Kit suihkutettava kiilto- ja kestovaha
[AG-AQUAWAXKIT]
 28.50EUR
Aqua Wax Kit suihkutettava kiilto- ja kestovaha

Aqua Wax Kit - Suihkutettava kiilto- ja kestovaha
Myydään ammattikäytössä nimellä Autoglym Express wax Paras ostosAqua Wax on erityisesti valmistettu antamaan loistava, kirkas ja rasvaton viimeistely kaikille ulkoisille pinnoille, vaikka vahattava pinta on kostea. Aqua Wax sopii kaikille maalityypeille, myös metallille, kumille, muoville ja lasille.

Tuotteen mukana tulevia mikrokuituliinoja voidaan käyttää myös muiden Autoglym tuotteiden kanssa. Liinoja voidaan pestä ja uudelleen käyttää niin usein kuin tarve sitä vaatii.

MULLISTAVA UUSI KESTOVAHA - AUTOGLYM AQUA WAXAqua Wax kestovaha
Autoglym Aqua Wax antaa loistavan, kirkkaan ja erittäin kestävän viimeistelyn kaikille ajoneuvon ulkoisille pinnoille. Aqua Wax sopii kaikille maalityypeille, metallille, muoville, lasille ja kumille. Parhaimmillaan Aqua Wax on käytettynä uusilla tai hyväkuntoisilla pinnoilla.

Välitön hyöty on, ettei ajoneuvoa ole tarpeen kuivata ennen Aqua Wax- vahausta! Aqua Wax levitetään pintaa käyttäen toista pakkauksen mukana tulevista mikrokuituliinoista. Toista mikrokuituliinaa käytetään kiillottamiseen. Liinat ovat pestäviä ja niitä voi käyttää myös muiden Autoglym tuotteiden kanssa. -
Aqua Wax suihkutettava vaha on todellakin aivan mullistava tuote autovahamarkkinoilla. Aqua Wax:issa nopeus ja helppous on yhdistetty loistavaan kiiltoon ja kestoon. Toivommekin löytämämme Aqua Wax:ille aivan uusia asiakasryhmiä esim. autoilijoista, jotka eivät yleensä vahaa autoaan lainkaan.
Helppoutensa vuoksi Aqua Wax:ia käytetään varmasti myös "välivahauksena" pesujen yhteydessä, kertoo Yrjö R. Leeve Autokem Oy:stä.

Katso Aqua Wax video:

Aqua Wax Autoglym video

Arviot
Määrä:
Uutiset
Veemann vannevalikoiman tilaat nyt kauttamme
Ispiri vannevalikoiman tilaat nyt kauttamme
Rengashaku
Kerro kaverille
Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.

Jaa Facebookissa!
Tarjoukset
Autogauge 127mm smoke monitoimimittari
Autogauge 127mm smoke monitoimimittari
273.30EUR
119.00EUR
Asiakkaalle
Tietosuoja
Toimitusehdot
Käyttöehdot
Yritys
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Uutiset
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu