Kiiltovaunu Ky
Etusivu Yritys Uutiset Toimitusehdot Käyttöehdot Tietosuoja
Tuoteryhmät
Valmistajat
Uutta
Monaco Formula 8,5x19" 5x120 et35
Monaco Formula 8,5x19" 5x120 et35
788.00EUR
BMC TwinAir kartiosuodatin
[BMC-TW*-140]
 99.50EUR  94.00EUR
BMC TwinAir kartiosuodatin

Kartiosuodatin BMC TwinAir
Suodatinosan mitat:

  • Suodatinosan pituus 140mm
  • Kokonaispituus 190mm
  • Ulkohalkaisija 150mm
  • valitse kaulakoko alasvetovalikosta sivun alalaidasta

BMC Air Filters -suodattimet valmistetaan ns. “Full Moulding” tekniikalla. Runkomateriaalina käytetään erittäin kestävää ja joustavaa uretaanikumia. Uretaanikumi ei muuta muotoaan ja kestää hyvin tehokkaammassakin moottorissa.

Epoxipinnoitettu metalliverkko sitoo erittäin korkealaatuisen hienopuuvillaisen suodatinkankaan (4-kerrosta) uretaanirunkoon muodostaen saumattoman yhtenäisen suodattimen.
Tämä kestää sekä bensiinihöyryjä että kosteutta, joille suodatin altistuu moottoritilassa. Hienopuuvillakangas on käsitelty matalaviskositeettisellä mineraaliöljyllä, mikä suodattaa pienimmätkin hiukkaset antaen parhaan mahdollisen suojan moottorille.

Yllämainitut yksityiskohdat takaavat paremman ilmavirtauksen moottorille kuin alkuperäinen paperisuodatin tai vaahtomuovisuodatin. BMC suodattimella taataan turvallisesti moottorille pienin mahdollinen ilmamassahävikki ja maksimaalinen ilmamäärä mahdollistaen moottorille optimaalisen määrän voimaa ja vääntöä. Oikein huollettuna suodattimet kestävät auton eliniän.

Vaihtoehdot:
  
Kaulan sisähalkaisija:
Arviot
Määrä:
Lisätiedot:

BMC Air Filterin tarina alkoi siitä kun Ferrarin F1 talli pyysi BMC:ltä suodatinta mitä heidän maahantuomansa merkki ei pystynyt toteuttamaan.

Vuonna 1995 Ferrari otti käyttöönsä ensimmäisen BMC -suodattimen F1 autoonsa. Tästä alkoi tuotekehitys ja BMC Air Filtersin maailman valloitus.

BMC on dominoinut viimevuodet F1 -suodatintoimittajana. BMC valmistaa suodattimet mm. seuraaville F1 talleille (moottorivalmistajille): Ferrari, Williams BMW-Sauber, Mclaren-Mercedes, Toyota ja Cosworth.

BMC on myös vahvasti mukana 24Hours le Mans sarjassa missä BMC:tä käyttävät mm. Audi, Bentley ja Porsche. BMC:n vahvuudet edellämainituissa kilpasarjoissa ovat suodattimen erinomainen laatu, tarkka sekä täsmällinen valmistusprosessi.

BMC valmistaa runkonsa kilpailijoista poiketen yhtenäisestä rungosta kun kilpailijat käyttävätliimasauma ratkaisua, minkä kestävyys ääritilanteessa ei ole niin vahva kuin BMC:n.

BMC air filters suodattimet valmistetaan ns. “Full Moulding” tekniikalla. Runkomateriaalina käytetään erittäin kestävää ja joustavaa uretaanikumia. Uretaanikumi ei muuta muotoaan ja istuu täydellisesti suoatinkoteloonsa. Epoxipinnoitettu metalliverkko sitoo erittäin korkealaatuisen hienopuuvilla suodatinkankaan (4kerrosta) uretaanirunkoon muodostaen saumattoman yhtenäisen suodattimen. Tämä kestää sekä bensiinihöyryjä että kosteutta joille suodatin altistuu moottoritilassa. Hienopuuvillakangas on käsitelty matalaviskositeettisellä mineraaliöljyllä mikä suodattaa pienimmätkin hiukkaset antaen parhaan mahdollisen suojan moottorille.

Yllämainitut yksityiskohdat takaavat paremman ilmavirtauksen moottorille kuin alkuperänen paperisuodatin tai vaahtomuovisuodatin. BMC suodattimella taataan turvallisesti moottorille pienin mahdollinen ilmamassahävikki ja näin moottorille saadaan maximaalinen ilmamäärä mikä taas mahdollistaa optimaalisen määrän voimaa ja vääntöä.

BMC Kartiosuodattimet jaetaan kahteen ryhmään Single Air (SA, ss) ja Twin Air (TW, VAS). BMC kartiosuodattimien runko muodostuu uretanikumista ja suodatinkankaasta mikä on vahvistettu metalliverkolla. Rakenne on erittäin vahva kestäen sekä mekaanista rasitusta että lämpötilanvaihteluita. (Suodatin kestää jopa 600 – 700hv) Asennettaessa kartiosuodatin autoon poistetaan käytännössä kokonaan alkuperäinen suodatinjärjestelmä. Etuna ovat kartiosuodattien vaatima pieni tila sekä kevyt rakenne ja erityisesti kartiosuodattimen antamat “perinteiset imuäänet”. Koska kariosuodattimia käytetään yleensä todella tehokkaissa moottoreissa on suodattimen valmistuksessa käytettyjen materiaalien laadulla suuri merkitys

Lisäkuvat:

Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.
Uutiset
Rahoitus ostoihin nyt myös tiskiltämme
Lasikuituraaka-aine myynti
Rengashaku
Kerro kaverille
Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.

Jaa Facebookissa!
Tarjoukset
215/55R16 97H Sailun Atrezzo Elite
215/55R16 97H Sailun Atrezzo Elite
291.00EUR
284.00EUR
Asiakkaalle
Tietosuoja
Toimitusehdot
Käyttöehdot
Yritys
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Uutiset
B9 Color
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu