Valmistaja: - Landsail Sentury

215/45R17 91Y Sentury Landsail Qirin 990 XL

Tuotekoodi: 2154517QIRIN 377,00€358,15€
Varasto:
Määrä: kpl

LANDSAIL Sentury Qirin 990
215/45R17" 91Y

Maksimi akselipaino 1230kg
Auton akselimassa tiedot löytyvät auton rekisteriotteesta

4kpl tarjoushinta.
Rajoitettu erä

Ilmainen rahti matkahuollon kautta

Landsail Qirin 990 testimenestys kesärengas

Landsail Qirin 990 – Laittoi EU-luokat kohdalleen!

Katso Sentury tehdasvideo

Eu-Fuel label

Eu-tyrelabel wet

Eu-tyrelabel noise

Db

B

A

 2

70

 

 

 

 

 

 

"Landsailin uusi Qirin 990 osoittautui kovaksi tekijäksi erityisesti jarrutuskokeissa.
Uusi Qirin kuulostaa houkuttelevalta: halpa, A-luokan normitettu jarrutusteho märällä pinnalla ja joukon matalimmaksi luokiteltu melutaso.
Mittauksen osoittivat, että märkäjarrutuksissa tulee hyviä tuloksia. Samoin käy myös kuivalla pinnalla. Vain Continental pysähtyy paremmin. Melua on erittäin vähän"

Sentury Tire esittelee Landsail Qirin 990:n

Sentury Tire on maailmanlaajuisesti tunnettu rengasvalmistaja, joka on kuuluisa Landsail brändeistään.
Sentury on esitellyt fantastisen uuden Qirin 990 -kuvion Sentury/Landsail-kaksoisbrändinsä alla edistääkseen Senturyn tunnettuutta uudelle yleisölle.

Qirin 990 -mallin kehityksen taustalla on vuosien kokemuksemme kumppanuuksista ja aktiivisesta yhteistyöstä moottoriurheilussa. Valittu rengasrakenteen ja kulumispinnan yhdistelmä varmistaa vaikuttavan suorituskyvyn sekä kuivilla että märillä teillä.

Renkaat valmistetaan tasaisen laadun takaavilla huippuluokan Industry 4.0 -tuotantolinjoilla. Valmistaja on myös onnistunut vähentämään tuotantoprosessin aikaista ympäristövaikutusta omien vihreiden tavoitteidensa mukaisesti. Nämä tuotantotavat, kumisekoite ja tarkasti suunniteltu profiilirakenne tarjoavat lisäksi ylivoimaiset rengasmerkintäarvot. Qirin 990 tarjoaa B-luokan polttoainetehokkuuden, A-luokan "märkäpidon" ja vain jopa 66 dB:n äänenvoimakkuuden. Näiden tulosten myötä Qirin 990 kilpailee kaikkien suurimpien keskiluokan brändien kanssa.

Profiilin perusta muodostuu neljästä erilevyisestä jatkuvasta urasta, joissa kulmaprofiiliurat yhdistyvät pitkittäisiin uriin. Näin optimoidaan veden poistuminen ja minimoidaan vesiliirtoriski. Myös melutaso on pudonnut jyrkästi. Leveät profiiliosat renkaan reunoilla ja sivuille jatkuvat urat takaavat vakauden kaikissa olosuhteissa.
 Saatavilla on tällä hetkellä 13 erikokoista 15-19 tuuman rengaspakettia, ja valikoima tulee laajenemaan lähitulevaisuudessa.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio