Kiiltovaunu Ky
Etusivu Yritys Uutiset Toimitusehdot Käyttöehdot Tietosuoja
Tuoteryhmät
Valmistajat
Uutta
255/50R19 107R Nokian Hakkapeliitta R2 SUV RunFlat kitkarengas
255/50R19 107R Nokian Hakkapeliitta R2 SUV RunFlat kitkarengas
697.00EUR
215/65R16 102T Bridgestone Noranza 001 XL nastarengas
[2156516NORANZA00]
 399.00EUR
215/65R16 102T Bridgestone Noranza 001 XL nastarengas

Nastarengassarja

Bridgestone Noranza 001 215/65R16" 102T XL

  • Ainutlaatuinen hallittavuus ja pito
  • Erinomainen jarrutusvoima
  • Huipputason kiihdytyspito
Lue Tekniikan Maailma ja Tuulilasi
testitulos kooste TÄÄLTÄ
Pehmeä kumiseos yhdistettynä jäykkään keskiripaan takaa hyvän ajovakauden, pidon ja ohjaustuntuman vaihtelevissa kelioloissa sekä lisää jarrutusvoimaa kuivilla ja märillä teillä.
 
Olka-alueen pitourat parantavat kaarrepitoa lumella. Korkea urasuhde lisää pitoa ja renkaan hallittavuutta lumisissa ja märissä olosuhteissa. Pitosärmäefekti lisää kiihdytys- ja jarrutuspitoa lumella ja jäällä.
 
Ainutlaatuinen nastan muotoilu ja määrättyyn suuntaan asennetut nastat antavat maksimaalisen jääpidon.
 
Erityinen nastamuotoilu takaa nastan lujan kiinnipysyvyyden ja antaa nastoitukselle pitkän käyttöiän. Innovatiivinen kulumismittari helpottaa ja nopeuttaa renkaan kuluneisuuden arviointia.
 

Testitulokset

TUULILASI

2. sija!

”Erityisesti jääpito vakuuttaa.”
“Bridgestonella on helppo arvioida vallitseva pitotaso. Ryhmän paras vetopito mahdollistaa ronskin kaasunkäytön kiihdytyksissä, ja kiitettävä jarrutuspito myöhäiset jarrutukset.”

TM:

3. sija!

“Uutuusmallin pito on jäällä erinomainen. Suuri nastamäärä auttaa kiihdytyksissä ja jarrutuksissa, ja käsittelyssä rengas ohjautuu hienosti vielä pidon rajan ylittämisen jälkeen.”

4kpl tarjoushinta

Normaali toimitusaika n. 1-3 arkipäivää

Bridgestone tunnetaan liikenneturvallisuutta parantavista läpimurtoteknologioistaan. Noranza 001:ssa yhdistyvät kaikki seuraavat ominaisuudet:

  • Bridgestone Noranza 001:ssa on uuden sukupolven nastat, jotka pureutuvat uuden muotoilunsa ansiosta jäähän entistä tehokkaammin ja takaavat erinomaisen kiihdytyksen ja jarrutuksen jäällä. Nastojen sijoittelu ja määrä on optimoitu, ja nastan uusi kanta parantaa nastan pysyvyyttä, jolloin rengas on turvallinen ajaa koko käyttöikänsä ajan.
  • Uusi pintakuvio ja kumiseos maksimoivat kiihdytyksen ja jarrutuksen lumella. Pehmeä kumiseos ja jäykkä keskiripa tuovat erinomaisen ajovakauden ja käsiteltävyyden. Lisäksi Noranza 001:n tiheät lamellit maksimoivat pidon. Suuremmat urat poistavat lumen ja loskan tehokkaammin ja takaavat huippuluokan käsiteltävyyden lumisissa olosuhteissa.
  • Bridgestone Noranza 001 on suunniteltu erityisesti Pohjolan vaihteleviin talviolosuhteisiin ja autoilijoille, jotka haluavat ajaa turvallisesti myös erittäin liukkailla keleillä. Talvirengas, joka ylittää turvallisuutta ja hallittavuutta koskevat vaatimukset, edellyttää vuosikausien kehitystyötä ja edistyksellistä teknologiaa. Siksi Bridgestone Noranza 001 on yksi yrityksen kaikkien aikojen kiinnostavimmista tuotelanseerauksista.
  • Bridgestone Noranza 001- ja Noranza 001 SUV -malleissa on lisäksi kulumisvaroitin, joka osoittaa selkeästi milloin renkaat on aika vaihtaa. Tavanomaiset kulumisvaroittimet varoittavat renkaan kuluneisuudesta yleensä vasta siinä vaiheessa, kun urasyvyys on jo alle turvallisuusrajan. Bridgestone toivoo, että uusi selkeä kulumisvaroitin saa autoilijat tarkistamaan renkaidensa kunnon useammin ja kuluneista renkaista talvisin johtuvat liikenneonnettomuudet saadaan siten vähenemään.


Erittäin kaivattu Noranza Van 001 tekee myös paluun uudistetulla kumiseoksella ja runkorakenteella. Noranza-tuoteperhe sisältää siis kattavan valikoiman nastarenkaita henkilöautoihin (Noranza 001), maastureihin (Noranza SUV 001) ja tavara-autoihin (Noranza Van 001).

Arviot
Määrä:
Uutiset
Koni FSD poistomyynti
Lasikuitu aineet Kiiltovaunusta
Rengashaku
Kerro kaverille
Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.

Jaa Facebookissa!
Tarjoukset
H7 Philips X-tremeVision +130% polttimopari
H7 Philips X-tremeVision +130% polttimopari
29.00EUR
24.90EUR
Asiakkaalle
Tietosuoja
Toimitusehdot
Käyttöehdot
Yritys
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Uutiset
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu