Valmistaja: Michelin

245/45R17 99T Michelin X-Ice North4 nastarengas TM-testivoittaja

Tuotekoodi: 2454517NORTH4 997,00€

Ostoskoriin 1kpl =4 rengasta

Varasto:
Määrä: kpl

Nastarengassarja Michelin X-Ice North 4

245/45R17" 99T

Poikkeuksellista pitoa ja ajomukavuutta. TM-testivoittaja monelta vuodelta. Nastarengas henkilöautoihin.

Michelin X-Ice North 4 voitti Tekniikan maailman talvirengastestin (TM 17/2018 & 17/2019). Lehden mukaan se on "jääpidoltaan kaikkien aikojen paras testaamamme nastarengas".

Poikkeuksellinen kiihdytys- ja jarrutuskyky jäällä 250 nastan ansiosta

Renkaan pintakuvio on suunniteltu niin, että siihen on voitu sijoittaa suuri määrä nastoja sekä kulutuspinnan keskelle että reunoille. Renkaassa on yhteensä 22 samansuuntaista nastoitusriviä (vain 10 riviä X-ICE North 3:ssa). Matemaattisiin algoritmeihin perustuvan suunnittelun ansiosta nastat on sijoitettu niin, että renkaan pito on optimaalinen ja sen melutaso on alhainen.

WRC-rallista inspiraationsa saaneet nastat tarjoavat pitoa ja kestävää suorituskykyä

Uusimman sukupolven nastojen ja uuden pintakuvion yhdistelmän ansiosta MICHELIN X-ICE NORTH 4 -renkaalla on erittäin pitkä käyttöikä.

Michelin X-Ice North 4 -renkaassa käytetään teräsnastoja. Nastojen muotoilu ja nastan/pintakuvion vuorovaikutus on optimoitu, mikä takaa maksimaalisen pidon jäällä lain määräyksiä kunnioittaen

Uusi pintakuvio, joka takaa hyvän pidon kaikissa talviolosuhteissa

Uusimman sukupolven V-kuviointi kulutuspinnassa on suunniteltu poistamaan lumen ja loskan. Kuvion pohjaan saakka ulottuvien lamellien määrää on kasvatettu 50 % edeltäjään verrattuna, mikä takaa optimaalisen suorituskyvyn kaikissa talviolosuhteissa

4kpl tarjoushinta

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio