Ilmastoinnin puhdistaja - Moje Auto Clean Air black

Tuotekoodi: 52-256 9,90€
Varasto:
Määrä: kpl

Ilmastoinnin puhdistaja - MojeAuto CleanAir black

EDUT

  • Puhdistaa ja desinfioi ilmastointijärjestelmän nopeasti,
  • Tappaa bakteereja ja sieniä
  • neutraloi epämiellyttäviä hajuja,
  • Lisätyökaluja ei tarvita
  • Vaikutus 15 minuutin kuluttua.

Tehokas valmiste ajoneuvojen tuuletusaukkojen ja ilmastointijärjestelmien desinfiointiin. Poistaa lian ja kosteuden aiheuttamat epämiellyttävät hajut ja varmistaa ajoneuvon tuoreuden. Poistaa bakteereja ja sieniä. Päivittää auton sisustuksen. Valmisteen sisältämät aineet toimivat tehokkaasti 15 minuutin kuluttua.

Ilmanvaihtojärjestelmä on paikka, jossa bakteereille ja sienille on ihanteelliset elinolosuhteet. Jos haistat epämiellyttäviä hajuja ilmastointilaitteen päälle kytkemisen jälkeen, se on merkki siitä, että niihin on kertynyt mikrobeja! Varmistaaksesi terveytesi ja mukavuutesi matkoillasi, puhdista ilmastointijärjestelmäsi säännöllisesti. Moje Auto CleanAir Blackilla se on erittäin nopeaa ja helppoa! Vain 15 minuutin kuluttua ilmastointi on puhdas ja auto täyttyy miellyttävällä miesten hajuveden tuoksulla.

1. SAMMUTA AUTON ILMASTOINTI

Ensimmäinen askel on sammuttaa auton ilmastointi. Koska My Auto CleanAir Black toimii suljetussa ilmanvaihtojärjestelmässä, sinun on varmistettava, että sammutat ilmastointilaitteen.

2. KYTKE AUTON TUULETUS PÄÄLLE "SISÄISTÄ KIERTOA VARTEN"

Nyt on aika käynnistää sisäinen ilmanvaihtopiiri. Aseta tuuletin maksimiteholle, jolloin puhdistusaine imeytyy kunnolla.

3. SULJE IKKUNAT TIUKASTI JA SÄÄDÄ ISTUIMET

Seuraava vaihe on asettaa istuimet pystyasentoon ja sulkea sitten kaikki ikkunat tiukasti.  Auto CleanAir Black -puhelimeni on tarkoitus toimia auton sisällä, joka tulee sulkea tiiviisti.

4. ASETA MY AUTO CLEANAIR BLACK ETUISTUINTEN TAAKSE

Aseta nyt My Auto CleanAir Black aivan etuistuinten taakse niin, että se on keskeisellä paikalla autossa. Irrota suojakorkki ja käynnistä sumutin. Valmisteen aktivoinnin jälkeen poistu autosta ja sulje ovi. Anna tuotteen vaikuttaa noin 15 minuuttia.

5. TUULETA AUTO TOIMENPITEEN JÄLKEEN

Ilmoitetun 15 minuutin kuluttua valmisteen tulee vapauttaa koko sisältö. Tämä on aika, joka tarvitaan mikrobien puhdistamiseen ja poistamiseen ilmastointilaitteesta. Tuuleta sen jälkeen autoa perusteellisesti avaamalla kaikki ovet vähintään 5 minuutiksi.

Moje Auto CleanAir BLACK on tehokas valmiste, joka on suunniteltu raikastamaan ja puhdistamaan ilmastointia ja tuuletusaukkoja autoissa. Toimii moneen suuntaan - puhdistaa ilmanvaihtojärjestelmän ja poistaa epämiellyttäviä hajuja. Se on tehokas ja universaali aine, joka poistaa ilmasta bakteerit ja sienet, joita syntyy ilmastointijärjestelmän ja auton tuuletusaukkojen saastumisesta. Neutraloi välittömästi epämiellyttäviä hajuja estäen niiden ilmaantumisen uudelleen. Tuotteen käytön jälkeen auton ohjaamon sisätilat täyttyvät tyylikkään miesten hajuveden raikkaalla tuoksulla.

Moje Auto CleanAirilla on lääkinnällisten laitteiden, lääkkeiden ja biosidituotteiden rekisteröintitoimiston lupa nro 6619/16

My Auto CleanAir Black on helppokäyttöinen. Voit puhdistaa ilmantulon ja ilmanvaihdon nopeasti ilman lisätyökaluja.Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio