Kiillotuslaikkasarja 80mm, 9KPL, M14 kierre

Tuotekoodi: 02647 15,00€
Varasto:
Määrä: kpl

Kiillotuslaikkasarja 80mm 9KPL

Kiillotussienet halkaisijaltaan 80mm eri kovuusasteilla, jotka voit asentaa helposti M14 kierteellä olevaan kiillotuskoneeseen. Mukana adapteri jolla kiinnitys onnistuu vaikka porekoneeseen. 

8 kiillotussientä 80mm + kiillotusturkislaikka + kiinnityskara + adapteri porakoneeseen.

Musta - pehmeä sieni. Sitä käytetään viimeistelyyn kiillotukseen, joka antaa lakalle kiiltoa ja täyden värin.
Sininen - pehmeä sieni kiillotuksen viimeistelyyn. Se on välttämätön alkuperäisen kiillotuksen ja kiillotuksen aiheuttaman hologrammivaikutelman poistamiseksi, jopa tummissa väreissä.
Punainen - sen rakenne tekee siitä ihanteellisen keskitason hankausvoiman omaavien kiillotustuotteiden kanssa. Poistaa maalivirheet ja antaa hyvän pinnan. Levitä kiillotuspastaa vähentäen esikiillotusjäämiä
Oranssi - kaikkien maalattujen pintojen kiillotukseen. Se toimii täydellisesti korkeakiiltoisten lakkojen, UV-lakkojen, mineraalimateriaalien tai akryylilasin kanssa. 
Oranssi - sitä käytetään lakan esikiillottamiseen. Parantaa aggressiivisten kiillotustuotteiden hankaavia ominaisuuksia.
Turkis - Suositellaan erityisesti lakkapinnoitteen suurimpien naarmujen ja vikojen poistamiseen. Kiillotusturkin ominaispiirre on kiillotetun elementin ylikuumenemisriskin minimoiminen, joka johtuu täydellisestä lämmönpoistosta kiillotuksen aikana.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio