Kiiltovaunu Ky
Etusivu Yritys Uutiset Toimitusehdot Käyttöehdot Tietosuoja
Tuoteryhmät
Valmistajat
Uutta
Kiillotuslaikka Soft 150mm
Kiillotuslaikka Soft 150mm
8.00EUR
H7 Philips Racing Vision +150% polttimopari
[RACIVISI150H7]
 34.90EUR  29.90EUR
H7 Philips Racing Vision +150% polttimopari

Philips Racing Vision H7 +150% polttimopari 

Kenties kirkkain tieliikenteeseen hyväksytty halogeenivalo

Vie valosi ja autosi uudelle tasolle

Näe kauemmas ja reagoi nopeammin – jopa150 % kirkkaammat polttimot

Yöllä näkyvyyden on oltava paras mahdollinen. Mitä kauemmas näet selvästi, sitä nopeammin voit reagoida tiellä ajaessa. Philips RacingVision -ajovalopolttimot parantavat näkyvyyttä jopa 150 % tavallista kirkkaammalla valolla. Havaitset edessä olevat esteet paljon aikaisemmin kuin vähemmän tehokkaita halogeenipolttimoita käytettäessäsi. Nauti turvallisesta ja miellyttävästä matkasta!

Yksi markkinoiden kirkkaimmista polttimoista tuottaa erinomaisen valon

Entistä paremmat ja kirkkaammat valot parantavat ajosuoritusta. Optimoitu ja tarkasti muotoiltu hehkulanka, jopa 13 baarin korkeapaineinen kaasutäyte, huolellinen kromipinnoitus ja laadukas UV-kvartsilasi nostavat Philips RacingVision -ajovalopolttimot aivan uudelle tasolle. Tehokkaiksi ja näkyvyyttä parantaviksi suunnitellut ajovalopolttimot tekevät ajokokemuksesta rennon, hallitun ja hauskan.

Kirkkaat valot sporttiseen ajoon

Vauhdista pitävät kuskit odottavat autoiltaan enemmän. Tyyppihyväksytyt Philips RacingVision -ajovalot tarjoavat jopa 150 % enemmän kirkkautta, joten luvassa on hauskoja ajokokemuksia niin tiellä kuin maastossakin.

Kirkkaat valot vähentävät yllätyksiä ja parantavat hallintaa

Huonosti valaistulla tiellä ajovaloilla on suuri merkitys, etenkin jos ajetaan nopeusrajoituksen tuntumassa. Jos eteen tulee yllättävä vaaratilanne, siihen on pystyttävä reagoimaan nopeasti, sillä kyse voi olla sekunnin murto-osasta. Philips RacingVision -ajovalojen erinomaisten valokeilojen ansiosta pystyt havaitsemaan vaaralliset tilanteet nopeasti ja säilyttämään ajoneuvosi hallinnan – tieolosuhteista riippumatta.

Valojen hyvä kontrasti tekee ajamisesta turvallista ja miellyttävää

Pimeällä ajettaessa näkökyky joutuu äärimmilleen. Kun valoa on vähän tai vastaantulevaa liikennettä paljon, ympäristön kontrastit vähenevät, jolloin kyky havaita ja hahmottaa kohteita, kuten jalankulkijoita, heikkenee huomattavasti. Philips RacingVision -ajovalopolttimoiden (saatavilla H4- ja H7-tyyppisinä) erityisen värilämpötilan ansiosta silmät tarkentavat paremmin ja erottavat kontrasteja kauempaa. Parantunut havaintokyky lisää turvallisuuttasi tien päällä tekee pimeällä ajamisesta miellyttävämpää.

Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimukset

Philips tuottaa luokkansa parhaita tuotteita alkuperäisosavalmistajien markkinoille sekä jälkimarkkinoille. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja testataan tiukimpien vaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaidemme turvallisuuden ja ajomukavuuden. Koko tuotevalikoimamme on testattu, valvottu ja sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001 ja QSO 9000), ja se täyttää ECE-vaatimukset. Philipsin laatuun voit luottaa.

Voimakkaat tieliikenteeseen hyväksytyt ajovalopolttimot pimeässä ajamiseen

Talviajo on aina haaste, mutta juuri haasteista intohimoiset kuljettajat. Ankarien talvikuukausien aikana on kuitenkin pystyttävä luottamaan ajovalojen suorituskykyyn. Aivan samalla tavalla kuin valitset talvirenkaasi huolellisesti, sinun tulisi kiinnittää huomiota myös näkyvyyteen. Philips RacingVision -ajovalopolttimot lisäävät hallintaa myös vaikeissa olosuhteissa, joten ajo-olosuhteista huolehtimisen sijaan voit keskittyä ajamisesta nauttimiseen.

Arviot
Määrä:
Lisäkuvat:

Uutiset
Lasikuitu aineet Kiiltovaunusta
Veemann vannevalikoiman tilaat nyt kauttamme
Rengashaku
Kerro kaverille
Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.

Jaa Facebookissa!
Tarjoukset
H1 Philips X-tremeVision Pro150% polttimopari UUTUUS
H1 Philips X-tremeVision Pro150% polttimopari UUTUUS
29.00EUR
27.00EUR
Asiakkaalle
Tietosuoja
Toimitusehdot
Käyttöehdot
Yritys
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Uutiset
GT200
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu