Kiiltovaunu Ky
Etusivu Yritys Uutiset Toimitusehdot Käyttöehdot Tietosuoja
Tuoteryhmät
Valmistajat
Uutta
Meisterwerk MW15 silver 8x18" 5x120 ET35
Meisterwerk MW15 silver 8x18" 5x120 ET35
598.00EUR
499.00EUR
H4 Philips XtremeUltinon Led +200% polttimopari UUTUUS
[XTREULTILED200H4]
 238.00EUR  199.00EUR
H4 Philips XtremeUltinon Led +200% polttimopari UUTUUS

Philips X-tremeUltinon Led H4 +200% polttimopari 

Kirkkaammin, valkoisemmin, tehokkaammin.

LUE ASENNUSOHJE (pdf)

Tyylikkäät kirkkaanvalkoiset LED-ajovalot

 • Parempi näkyvyys 200 % kirkkaamman valon ansiosta

  Parempi näkyvyys 200 % kirkkaamman valon ansiosta

  Pimeässä ajaminen on haastavaa, joten sinun on voitava luottaa ajovaloihisi. Hyvä näkyvyys eteenpäin ja sivuille parantaa ajoturvallisuutta. Philips X-tremeUltinon LED -polttimoilla ajovaloon saadaan erittäin terävä valokeila, joka parantaa näkyvyyttä jopa 200 %. Koettuasi LED-valojen päivänvalon kaltaisen valaisun et halua enää ajaa muilla valoilla. Näet kauemmas, reagoit nopeammin ja ajat turvallisemmin. Valitse Philips ja nauti pimeällä ajamisesta uudella tavalla.

 • Kirkkaan valkoista 6 500 kelvinin valoa

  Kirkkaan valkoista 6 500 kelvinin valoa

  Philips X-tremeUltinon LED -polttimoiden jopa 6 500 kelvinin valo ja ajoneuvostandardeja vastaava LUXEON-tekniikka tuottavat ajovalossa kirkkaan valkoisen, päivänvalon kaltaisen valokeilan. Paremman näkyvyyden ansiosta havaitset kohteet entistä helpommin ja voit sopeuttaa ajosi niiden mukaan. Sinun ei tarvitse pinnistellä nähdäksesi, vaan kirkkaammat valot tekevät yöllä ajamisesta miellyttävämpää.

 • Kirkasta valoa oikein kohdistettuna

  Kirkasta valoa oikein kohdistettuna

  Tehokkaat ja kirkkaat polttimot eivät yksinään riitä tekemään LED-ajovaloista markkinoiden parhaita. Olennaista on hyödyntää valokeilaa tehokkaasti ilman vaarallista häikäisyä. Philipsin LED-polttimoiden valo suunnataan SafeBeam-tekniikan ansiosta juuri sinne, missä valoa tarvitaan eniten. Yhtenäinen ja tarkka valokeila on suunniteltu halogeenivaloja koskevien turvallisuusmääräysten mukaisesti. Tarkasti suunnattu valo parantaa näkyvyyttä ja tekee yöllä ajamisesta miellyttävämpää ja ennen kaikkea turvallisempaa.

 • Päivitä tyylisi uusilla valoilla

  Ajovalot kertovat paljon sinusta ja autostasi. Philipsin LED-ajovalopolttimoilla voit päivittää tyylisi kätevästi ja edullisesti. Keltasävyisen valon sijasta uudet ajovalosi tuottavat kirkkaan valkoista valoa. Philipsin LED-ajovalopolttimot ovat nykyaikaisen kuljettajan tyylikäs valinta.

 • Ajovalopolttimot kestävät yhtä pitkään kuin autosi

  Tarvitsetko uudet ja tyylikkäät ajovalot, mutta et halua jatkuvasti vaihtaa polttimoita? Perinteisissä ajovalopolttimoissa käyttöikä on usein sitä lyhyempi, mitä enemmän niissä on tehoa. Korkean valotehon LED-polttimot kestävät käytössä pidempään, ja Philips X-tremeUltinon LED -tuotteet ovat erityisen pitkäikäisiä. Lämmönsäätelyjärjestelmien, kuten AirFluxin ja AirCoolin, ansiosta ne kestävät jopa 12 vuotta. Voit todennäköisesti käyttää uusia tyylikkäitä ajovalojasi autosi koko käyttöiän ajan.

 • Innovatiivinen lämmönsäätelyjärjestelmä pidentää käyttöikää

  LED-ajovalopolttimot tuottavat lämpöä, jota Philipsin älykkäät AirFlux- ja AirCool-tekniikat ohjaavat pois valojen tärkeistä komponenteista. Erinomaisen lämmönkestävyytensä ansiosta Philipsin LED-ajovalopolttimot kestävät käyttöä pidempään kuin markkinoiden muut vastaavat tuotteet. Philipsin pitkäkestoiset LED-polttimot laskevat kulujasi, mutta myös parantavat ajoturvallisuutta eivätkä jätä sinua pulaan tien päällä.

 • Philipsin huippuluokan valoratkaisut autoihin

  Philips on ollut ajoneuvoteollisuuden edelläkävijä valoissa jo yli sadan vuoden ajan. Philipsin huippuluokan tuotteet on suunniteltu ja kehitetty vastaamaan ajoneuvoteollisuuden tiukkoja laatuprosesseja (mukaan lukien ISO-standardit) ja tuotantovaatimuksia. Suuret autonvalmistajat käyttävät Philipsin polttimoita niiden korkean laadun, tehokkaan ja kirkkaan valon sekä tarkan valokeilan ansiosta. Ja koska Philipsin edistyksellinen LED-tekniikka tekee ajamisesta turvallisempaa ja miellyttävämpää.

 • Helppo asentaa lähes kaikkiin automalleihin

  Polttimot on helppo asentaa yhteensopiviin automalleihin, joten niiden vaihto ajovaloihin sujuu kokeneelta kuljettajalta vaivattomasti. Suosittelemme kuitenkin, että pyydät automekaanikkoa asentamaan Philipsin uudet LED-ajovalopolttimot, sillä vaikka ne ovat yhteensopivia valtaosaan automalleista, ne eivät sovi aivan kaikkiin autotyyppeihin.

 • Ei käyttöön yleisillä teillä Euroopassa

  Tärkeää: Euroopan unionissa ja muutamalla muulla alueella LED-valoja saa käyttää vain sisätiloissa ja yleisten teiden ulkopuolella. LED-ajovalo-, -sumuvalo- ja -merkinantovalopolttimoita ei ole vielä ECE-tyyppihyväksytty eikä niitä saa käyttää yleisillä teillä. LED-ajovalo-, -sumuvalo- ja -merkinantovalopolttimoiden käyttäminen yleisillä teillä voi aiheuttaa ajoluvan tai autovakuutuksen menettämisen tai johtaa oikeudellisiin seuraamuksiin. Philipsin LED-valotuotteita eivät ole saatavana kaikissa maissa. Lisätietoja saat Philipsin paikalliselta edustajalta.

Arviot
Määrä:
Lisäkuvat:

Uutiset
Kulutonta maksuaikaa 30-60 pv
Koni FSD poistomyynti
Rengashaku
Kerro kaverille
Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.

Jaa Facebookissa!
Tarjoukset
Königsräder KR1 Black 8,5x19" 5x112 et45
Königsräder KR1 Black 8,5x19" 5x112 et45
718.00EUR
588.00EUR
Asiakkaalle
Tietosuoja
Toimitusehdot
Käyttöehdot
Yritys
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Uutiset
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu