Kiiltovaunu Ky
Etusivu Yritys Uutiset Toimitusehdot Käyttöehdot Tietosuoja
Tuoteryhmät
Valmistajat
Uutta
Monaco Grand Prix Black 9x19" 5x112 et40
Monaco Grand Prix Black 9x19" 5x112 et40
799.00EUR
Super Resin Polish - Puhdistava vaha 325ml
[AG-SRESIN325]
 15.50EUR  12.00EUR
Super Resin Polish - Puhdistava vaha 325ml

Autoglym Super Resin Polish - UUTUUS

Autoglym on esitellyt uuden sukopolven ominaisuuksiltaan huomattavasti parannellun Super Resin Polish yleisvahan.

  • Huomattavasti parempi kesto
  • Helpompi levittyvyys
  • Erittäin vähäinen pölyävyys

Autoglym on julkaissut täysin uuden koostumuksen Super Resin Polishista, suosituimmasta autovahastaan. TuotettaNew formula Super Resin Polish kehitettiin yli kahden vuoden ajan, ja nyt se on ylivoimainen vertailukohta vähittäismyynnistä saataville autovahoille: se voittaa selvästi kaikki tunnetut kilpailijansa. 
 
Uusi Super Resin Polish tarjoaa vertaansa vailla olevan kiillon syvyyden, joka päihittää sekä edeltävän tuotteen että nykyiset kilpailijansa. Myös vahan kestoa on parannettu merkittävästi, ja se säilyttää pisaroittamisominaisuutensa kolme kertaa pidempään kuin edellinen Super Resin Polish -sukupolvi ja kaksi kertaa niin pitkään kuin lähin kilpailija.  
 
Uudessa Super Resin Polishissa on yhä samat ominaisuudet, joista sen edeltäjä tunnettiin. Se on helppokäyttöinen ja poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti haitalliset pinnan epäpuhtaudet sekä elvyttää kuluneen maalin sekä maalipinnan, johon on muodostunut pyörteitä

Autoglym Super Resin PolishSäännöllisesti tapahtuva kiillottaminen poistaa haitallisen pintalian ja muodostaa kovan, kiiltävän ja suojaavan kerroksen, joka estää ympäristön vaikutukset maalipintaan.

Kansainvälisesti tunnettu Autoglym Super Resin Polish on äärimmäisen tehokas puhdistaja, kiilloke ja suoja-aine. Se on erittäin helppo käyttää ja sopii erinomaisesti kaikentyyppisille maaleille ja väreille uusiin ja vähän vaurioituneisiin autoihin. Sopii metalli-, lakka- ja vesipohjaisille väreille.

Autoglym Super Resin Polish sisältää molekyylipainoltaan keveitä hartseja, jotka muodostavat poikkeuksellisen kosmeettisen vaikutuksen ja einomaisen suojan normaaleja luonnonilmiöitä vastaan.

Youtube logo

Kun käsittelet koko auton Super Resin Polish -puhdistavalla vahalla, se poistaa vanhan vahan ja nastapölyn hellävaraisesti ja muodostaa polymeerejä, jotka kovettuvat ja kiinnittyvät molekyylitoiminnan ansiosta.

Tämä suojaa maalipintaa ilmansaasteilta ja antaa syvän kiillon. Se sisältää myöskin vettä hylkiviä aineosia, jotka aiheuttavat veden helmeilemistä, joka tekee kuivaamisesta ja puhdistamisesta helpompaa.

Super Resin Polish on sekä erittäin helppo levittää, että pyyhkiä pois.

Vahaus vihjeet:

 

  1. Älä purista vahaa maalipinnalle, vaan levitä sitä vahaustyynyyn
  2. Ei ole syytä vahata autoa suorassa auringonvalossa koska vaha kuivuu liian nopeasti
  3. Vahaa koko auto ennen kiillottamista

Arviot
Määrä:
Uutiset
Koni FSD poistomyynti
Lasikuitu aineet Kiiltovaunusta
Rengashaku
Kerro kaverille
Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.

Jaa Facebookissa!
Tarjoukset
Mille Miglia 1007 8,5+9,5x19 5x120 Antares kesärenkailla
Mille Miglia 1007 8,5+9,5x19 5x120 Antares kesärenkailla
1301.00EUR
1079.00EUR
Asiakkaalle
Tietosuoja
Toimitusehdot
Käyttöehdot
Yritys
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Uutiset
IA B9 Gold
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu