Kiiltovaunu Ky
Etusivu Yritys Uutiset Toimitusehdot Käyttöehdot Tietosuoja
Tuoteryhmät
Valmistajat
Uutta
VS10 Matt Black 9x20" 5x114,3 et38 kr.73,1
VS10 Matt Black 9x20" 5x114,3 et38 kr.73,1
938.00EUR
Xenon D2S Philips X-TremeVision Gen2 +150% valoa. Parihinta
[D2SXV2]
 145.00EUR  112.00EUR
Xenon D2S Philips X-TremeVision Gen2 +150% valoa. Parihinta

Philips xenon
X-tremeVision gen2 +150%

Aja turvallisesti kirkkaiden valojen ansiosta

Havaitse jokainen töyssy, kaarre ja este

2. sukupolven Xenon X-tremeVision – ylivoimaista näkyvyyttä

2. sukupolven Xenon X-tremeVision -polttimoiden Philips Xenon tekniikka takaa ylivertaisen suorituskyvyn. 2. sukupolven Xenon X-tremeVision -polttimoiden tuottama valokeila on pidempi ja näkyvyys jopa 150 % parempi, joten näet esteet aikaisemmin ja ehdit reagoida ajoissa. Myös reuna-alueiden näkyvyys on parempi, joten näet tien sivusta lähestyvät vaaratekijät, kuten jalankulkijat ja tulevat risteykset aikaisemmin. Polttimot tyydyttävät jopa vaativimpienkin kuljettajien vaatimukset valaisemalla jokaisen töyssyn, kaarteen ja vaaran myös haastavimmissa ajo-olosuhteissa.

Parempi näkyvyys tekee ajosta turvallisempaa ja mukavampaa

Valo on tärkeä osa ajamista. Voit vähentää vaaratilanteita helposti käyttämällä laadukkaampia polttimoita. 2. sukupolven Xenon X-tremeVision -polttimoiden käyttö parantaa näkyvyyttä, joten näet esteet ja liikennemerkit aikaisemmin ja ehdit reagoida ajoissa. Valon spektri on säädetty silmien luonnollisen valoherkkyyden mukaan. Ajovalopolttimon 4 800 K:n värilämpötila ei rasita silmiä ja tekee pimeäajosta turvallisempaa ja mukavampaa.

Valo suuntautuu oikeaan paikkaan autosi edessä

Voimakas valo ei yksin riitä, vaan ajovalojen suuntaus on myös tärkeää. 2. sukupolven Xenon X-tremeVision -polttimoissa käytetään tarkinta mahdollista 150–350 µm:iin linjattua valokaarentaivutustekniikkaa. Sen ansiosta ajovalot valaisevat tien juuri oikeasta kohdasta häikäisemättä vastaantulevien autojen kuljettajia.

Philips on innovatiivisen Xenon HID -tekniikan keksijä

Xenon HID (High Intensity Discharge) -polttimot tuottavat kaksi kertaa enemmän valoa, joten ajaminen on turvallista kaikissa olosuhteissa. Tutkimusten mukaan Xenon-polttimot auttavat kuljettajia keskittymään tiehen paremmin sekä tunnistamaan esteitä ja liikennemerkkejä paljon perinteisiä polttimoita aikaisemmin. Päivänvalon sävyä vastaava voimakas valkoinen valo sopii erinomaisesti pimeyden karkottamiseen.

Philipsin autopolttimot on valmistettu korkealaatuisesta kvartsilasista

UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä poistaa räjähdyksen riskin. Philipsin kvartsilasiset polttimot (hehkulanka 2 650 ºC ja lasi 800 ºC) kestävät yhtäkkisiä lämpötilamuutoksia. Koska UV-kvartsilasi kestää korkeaa sisäistä painetta, polttimo tuottaa kirkkaamman valon. Kirkkaampi valo takaa paremman ajokokemuksen heikoimmissakin valaistusolosuhteissa.

Suojaa UV-valon aiheuttamilta vaurioilta

Philipsin UV-säteilyltä suojaava pinnoitetekniikka suojaa ajovaloja haitalliselta ultraviolettisäteilyltä. Sen ansiosta Philipsin UV-pinnoitettu kvartsilasi sopii kaikkiin olosuhteisiin, ja lisäsuojakerros takaa valojen pitkän käyttöiän.

Kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta

Jo yli sadan vuoden ajan Philipsin polttimot ovat olleet ajoneuvovalojen parhaimmistoa. Philips on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin polttimoilla.

Philipsin autopolttimot ovat voittaneet palkintoja

Tuottamamme korkealaatuiset ja innovatiiviset autopolttimot ovat voittaneet palkintoja ja saaneet jatkuvasti tunnustusta autoteollisuuden asiantuntijoilta.

Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimukset

Philips tuottaa luokkansa parhaita autotuotteita ja -palveluja alkuperäisosamarkkinoille sekä jälkimarkkinoille. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja testataan tiukimpien vaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaidemme turvallisuuden ja ajomukavuuden. Koko tuotevalikoimamme on testattu, valvottu ja sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001 ja QSO 9000), ja se täyttää ECE-vaatimukset. Philipsin laatuun voit luottaa.

Arviot
Määrä:
Uutiset
Lasikuitu aineet Kiiltovaunusta
Veemann vannevalikoiman tilaat nyt kauttamme
Rengashaku
Kerro kaverille
Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.

Jaa Facebookissa!
Tarjoukset
Monaco GP9 hyper black 8,5x19" 5x120 et40 kr.72,6
Monaco GP9 hyper black 8,5x19" 5x120 et40 kr.72,6
818.00EUR
789.00EUR
Asiakkaalle
Tietosuoja
Toimitusehdot
Käyttöehdot
Yritys
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Uutiset
GT200
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu