Valmistaja: Philips

H4 Philips WhiteVision ULTRA 4200K polttimopari + T10 W5W

Tuotekoodi: WHITEVISIONULTH4 26,00€

Paripakkaus

extrana mukana kaksi WhiteVision Ultra W5W lasikanta polttimoa

Varasto:
Määrä: kpl

Philips WhiteVision ULTRA H4 polttimopari UUTUUS

Paketissa kaksi H4 WhiteVision polttimoa ja

extrana mukana kaksi WhiteVision W5W lasikanta polttimoa

Terävä, vastustamaton ilme

Uudet, tyylikkäät valkoiset valot autoon

  • Polttimotyyppi: H4
  • Pakkauskoko: 2kpl H4 + 2kpl w5w
  • 12 V, 55 W
  • mukana W5W-polttimot seisontavaloihin

Jopa 4 200 kelvinin terävä valkoinen valo

Jopa 4 200 kelvinin Philips WhiteVision ultra -ajovalopolttimot mullistavat auton ulkoasun terävällä valkoisella valolla. Oikea valinta tyylikkääseen ajokokemukseen!

Tyylikkäät halogeeniajovalopolttimot

Philips WhiteVision ultra on tarkoitettu autoilijoille, jotka haluavat päivittää autoonsa LED-tyyliset valot mutta käyttää halogeenitekniikkaa. Lasin uuden edistyksellisen pinnoitteen ansiosta WhiteVision ultra on valkoisin tieliikennekäyttöön hyväksytty polttimomme, joka näyttää upealta ajovalon heijastimessa

Tyylikkään valkoiset tieliikennekäyttöön hyväksytyt ajovalopolttimot

WhiteVision ultra -ajovalopolttimoilla on ECE-sertifiointi, joten ne on hyväksytty käytettäväksi tieliikenteessä. Autoilijat voivat huoletta nauttia niiden energisestä ilmeestä. Ne takaavat erinomaisen näkyvyyden tinkimättä turvallisuudesta, koska ne eivät häikäise edessä olevan auton kuljettajaa.

Valkoisimmat polttimomme takaavat tehon tyylillä

Entistä paremmat ja kirkkaammat valot parantavat ajosuoritusta. Optimoitu hehkulanka, korkeapaineinen kaasutäyte, tarkka pinnoitus ja laadukas UV-kvartsilasi nostavat tieliikennekäyttöön hyväksytyt Philips WhiteVision ultra -ajovalopolttimot aivan uudelle tasolle. Tehokkaiksi ja näkyvyyttä parantaviksi suunnitellut ajovalopolttimot tekevät ajokokemuksesta rennon ja hauskan.

Valkoinen valo parantaa näkyvyyttä ja lisää mukavuutta

Uusi WhiteVision ultra -pinnoite ja viileä valkoinen valo parantavat merkittävästi näkyvyyttä yöllä ja kuljettajan mukavuutta vähentämällä silmien väsymistä. Erinomainen suunnittelu ja toimivuus takaavat upean ulkoasun ja erinomaisen ajomukavuuden.

Älä tingi turvallisuudesta, vaihda aina pareittain

On tehokkaampaa vaihtaa ajovalopolttimot pareittain eikä pelkästään viallista. Uusien polttimojen valoteho ja suorituskyky ovat aiempia polttimoita parempia, mikä lisää ajoturvallisuutta. Vaihtamalla polttimot pareittain saadaan monenlaisia etuja: vähemmän vaivaa, kustannussäästöjä, kirkas ja tasapainoinen valokeila sekä vältetään polttimon palaminen ja ennen kaikkea lisätään turvallisuutta.

 

8727900354904

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio